Loader

În ultimul timp, tendința în amenajari interioare este mersul la sigur. Asta însemnând folosirea culorilor pastelate și monotone, de cele mai multe ori deschise, eventual adăugarea de câteva accente pe ici pe colo, dar rareori clientul își dorește un perete mai închis, în contrast, care să dea profunzime spațiului de lucru.

În cazul de față, clientul nostru, o firmă de IT, a optat pentru o culoare închisă pe un perete, lucru care ne-a bucurat. Peretele din dreapta, cum se intră în cameră a fost finisat model Pietra Spaccata la care s-au folosit, bineînțeles, materiale Giorgio Graesan.

Proprietarii au dorit ceva care să le ofere un echilibru estetic pentru o stare de bine și un sentiment de natural. Am obținut o revigorare a camerei, transformând aspectul general în unul interesant și viu.

Prin urmare,dacă simțiți nevoia unor schimbări în interiorul locuinței dvs. și doriți să aduceți puțină „acțiune” spațiului, modelul Pietra Spaccata este alegerea ideală.

La tavan s-a optat pentru un model Cemento Naturale (ca materiale folosite tot Georgio Graesan) și o nuanță de vopsea mai deschisă față de restul pereților, ceea ce echilibrează vizual spațiul.

În cazul celorlalți pereți ai camerei s-a folosit vopsea decorativă Giorgio Graesan Minimal în diverse nuanțe de culoare, după cum se poate observa și în poze. Am ales aceste nuanțe de gri neutru pentru a transmite liniște, confort, și pentru a oferi amplitudine spațiului.

Rezultatul lucrării: un spațiu potrivit ambientului de lucru, o cameră în culori armonioase și de bun gust.

Distribuitor materialele: STADT CONSTRUCT din Cluj Napoca