Loader

Am participat cu mare placere la renovarea salii de evenimente “Restaurant Capitol” din localitatea Aiud. Alaturi de designer-ul de interior Emil Ranca am cautat solutia optima pentru a transmite aspiratiile emotionale ale salii de evenimente. Am fost atenti la detalii, ne-am sfatuit in alegerea materialelor de finisare si a culorilor si spunem noi, rezultatul este unul spectaculos.
Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, marca Georgio Graesan, diferite efecte.

Pe acest perete am aplicat gletul decorativ Giorgio Graesan, efectul Pietra Zen. Finish-ul este unul putin sidefat, aspect ce ii ofera o perspectiva eleganta si luxurioasa.
In cazul dreptunghiurilor din cadran am ales gletul decorativ Giorgio Graesan, de data aceasta efectele Pietra Integrale si Pietra Spacata. Am dorit obtinerea un rezultat versatil si l-am realizat dintr-o singura trecere deoarece acest glet contine var, pulbere de marmura si minerale si e astfel capabil sa acopere cele mai mici neregularitati ale peretelui. Prin tonuri subtile asociate cu o schema cromatica deschisa, ne-am propus sa transmitem sentimentul de confort si eleganta atat de mult dorit.

Pentru acest perete am optat pentru gletul decorativ Giorgio Graesan, efectul Pietra Zen. Se dovedeste a fi alegerea perfecta avand in vedere un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant unde tehnologia moderna a fost integrata perfect.
Pentru formele geometrice am folosit tot glet Giorgio Graesan cu urmatoarele efecte: Cemento Naturale, Pietra Spacata s Pietra integrale. Am ales aceste finisaje absolut naturale, compuse din var si marmura pentru a oferi un aspect cald si rafinat, placut la atingere.

Stalpii i-am vopsitit cu gletul decorativ Giorgio Graesan , efectul Pietra Spacata.
Portiunea de perete dintre stalpi este acoperita cu vopsea decorativa Giorgio Graesan Gioia, o vopsea pentru interior cu efecte irizante sidefate argintii. Datorita granulelor de sidef produsul aplicat reactioneaza la lumina schimbandu-si reflexele in functie de modul de iluminare si unghiul din care este privit.
In conturul de pe tavan am folosit vopsea decorativa Giorgio Graesan Oro Ricco, vopsea ce lumineaza incaperea si ii ofera o nota luxurianta.
Recomandam aceasta sala de evenimente pentru design-ul elegant, a serviciilor de calitate unde se poate crea o atmosfera de poveste, cu vibratii contemporane pline de stil.